MyydäänYlimmän kerroksen KOLMIO Helsinki Itäkeskus, MERI on lähellä. Myydään todella hyväkuntoinen 3H+KK+S+P, ylin 6/6 kerros, iso parveke ja oma sauna.

Jaa ilmoitus
Lisää suosikkeihin Tulosta
Kohteen Ylimmän kerroksen KOLMIO Helsinki Itäkeskus, MERI on lähellä. Myydään todella hyväkuntoinen 3H+KK+S+P, ylin 6/6 kerros, iso parveke ja oma sauna. pääkuva

Perustiedot

Toiminto: Myydään
Kategoria: Asunto
Maakunta: Uusimaa
Kaupunki / Kunta: 00930 Helsinki
Ilmoitus jätetty: 22.4.2024

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 3298
Makuuhuoneita: 3
Hinta: 239 000 €
Kylpyhuoneita: 1
Pinta-ala: 61 m²
Rakennusvuosi: 2001
Tontin koko: Ei määritelty
Asunnon tyyppi: Huvila
Huoneita + K: 3
Autokatos
Autotalli
Parveke
Pintaremontoitu
Remontoitu
Sauna
Varasto

Kohteen kuvaus

Myydään asunnot ja omakotitalotontti Helsingissä. KAUPPAKIRJA JA KAUPAT HOIDETAAN KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄN KANSSA !!!

1. MERINÄKYMÄ-OKT-tontti JOLLAS Helsinki myydään, rakennusoikeutta 192 m2. HINTAA ON JUURI ALENNETTU ja on 544.000 EUR. Tontti on vapaa ja rakentamaan pääsee nopeastikin. Pohjatutkimus on tehty. Maalämpö on mahdollista toteuttaa. Vesi- ja viemäriliittymät on tontilla. Ostaja hankkii sähköliittymän. Talon sijoittamiselle ei ole erityisvaatimuksia, vaan paikka määräytyy hallinnanjakosopimuksella ja asemakaavalla: 1. Hallinnanjakosopimuksen mukaan ”hallinta-alueelle B saa rakentaa omakotitalon. Talon saa rakentaa alueen A hallintarajalle tai 1 m rajasta.” 2. Asemakaavan mukaan ”rakennuksen vähimmäisetäisyys kadun tai virkistysalueen rajasta on 2 m.”

2. LASIPALATSI-rivitalopäätyasunto Helsinki Marjaniemi 151 m2. Myydään edustus / suurperhe asunto noin 7,7 m KORKEALLA LASISEINÄLLÄ ja LASIKATOLLA. Tämä ISO RIVITALOPÄÄTYHUONEISTO 572.000 eurolla, joka on taloyhtiön suurimpia ja paras, on ehdottomasti tutustumisarvoinen! Vastaavia asuntoja ei Suomesta löydy.

3. Kaksio Helsinki Aurinkolahti. Myydään todella hyväkuntoinen 2H+KK+S+P, 4/6 kerros, iso parveke ja oma sauna. Talo on rakennettu v. 2008 ja parvekkeelta on hienot avarat näkymät, 272.000 eur. Metroasemaja kaikki palvelut ovat lähellä mm Terveysasema.

4. Kaksio Helsinki Myllypuro. Myydään todella hyväkuntoinen 2H+KK+S+P, 2/5 kerros, iso parveke ja oma sauna. Talo on rakennettu v. 2020 ja parvekkeelta on hienot avarat näkymät, HITAS 229.000 eur. Metroasemalle on 200 m, kaikki palvelut ovat lähellä mm iso Terveysasema.

5. Ylimmän kerroksen KOLMIO Helsinki Itäkeskus. Myydään todella hyväkuntoinen 3H+KK+S+P, ylin 6/6 kerros, iso parveke ja oma sauna. Talo on rakennettu v. 2001 ja parvekkeelta on hienot avarat näkymät, HITAS 239.000 eur. Kaikki pinnat mm lattiat ja keittiötasot on uusittu muutama vuosi sitten. Maksullisten halliautopaikkojen lisäksi täysin ilmaisia 24h paikkoja löytyy läheltä. Kaikki palvelut mm Itis- ja Easton-kauppakeskukset, metro, meri ja uimaranta ovat todella lähellä.

6. Kaksio Helsinki Puotila MERINÄKYMÄLLÄ. Myydään todella hyväkuntoinen 2H+K+S+P, 2/5 kerros, iso lasitettu parveke ja oma sauna. Talo on rakennettu v. 2006 ja parvekkeelta on todella hienot avarat merinäkymät, myös uimaranta on todella lähellä, velaton hintapyyntö on 273.000 eur. Rastilan ja Puotilan metroasemalle on lyhyt matka, myös bussipysäkki on talon vieressä.

7. Myyntiin on tulossa vielä kaksio: Kontula (melkein uusi talo, jossa on iso taloyhtiövelka eli lainaa et välttämättä tarvitse). Pyydä lisätiedot jos kiinnostaa 2-3H asunnot Itä-Helsingissä, eli kaksio tai kolmio omaan käyttöön tai sijoitusasuntona 😊

HAKUSANAT: merinäkymä merimaisema merinäköala merinäköalalla merinäkymillä merimaisemilla merimaisemalla

Muita tietoja

Ylimmän kerroksen KOLMIO Helsinki Itäkeskus. Myydään todella hyväkuntoinen 3H+KK+S+P, ylin 6/6 kerros, iso parveke ja oma sauna. Talo on rakennettu v. 2001 ja parvekkeelta on hienot avarat näkymät, HITAS 239.000 eur. Kaikki pinnat mm lattiat ja keittiötasot on uusittu muutama vuosi sitten. Maksullisten halliautopaikkojen lisäksi täysin ilmaisia 24h paikkoja löytyy läheltä. Kaikki palvelut mm Itis- ja Easton-kauppakeskukset, metro, meri ja uimaranta ovat todella lähellä.

PYYDÄ LISÄTIEDOT JA POHJAKUVA. EN PYSTYNYT LATAAMAAN TÄNNE

Ota yhteyttä ilmoittajaan!

Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Maksutavat Maksutavat