Hinnasto

Ilmoituspaketit

Kun jätät kohteen, voit valita kahdesta peruspaketista. Ilmaispaketilla saat täysin ilmaiseksi lisättyä kohteesi, mutta tehopaketin ostamalla saat mm. lisänäkyvyyttä.

Ilmainen ilmoitus ei vaadi pankkitunnuksilla tunnistautumista.

Ilmainen ilmoitus
0 €

Sisältää:

  • Ilmoituksen jakamisen FB sivuillemme (yli 8500 tykkäystä)

Tehopaketti
39€ sis. ALV 24 %

Sisältää:

  • Ilmoituksen jakaminen Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin ja Pinterestiin
  • Ilmoituksen jakaminen Facebookin asuntomyyntiryhmiin
  • Maksullinen ja kohdennettu Facebook- ja Instagram-markkinointi raportilla, mainoksen kattavuus arviolta 5000 henkilöä.
  • Meillä on Facebookissa yli 8000 tykkäystä ja Instagramissa sekä Twitterissä yhteensä yli 2000 seuraajaa
  • Tehopaketilla ilmoituksesi näkyvyys moninkertaistuu: saat enemmän klikkejä, joka tarkoittaa enemmän yhteydenottoja

Kohteen nosto

Voit nostaa kohteen sivustolla tavallisten kohteiden ylitse. Nostettu kohde näkyy etusivulla korotettuna, ja myös näkyy oletushaussa ennen muita kohteita. Voit valita kohteelle haluamasi nostoajan. Noston voi tehdä kun kohdetta lisää, tai sen voi myös ilmoituksen jälkeen lisätä aiemmin lisättyyn kohteeseen.

Ilmoituksella huippunäkyvyys
Nopeuttaa myyntiä/asunnon löytämistä
Kuvat lisää näkyvyyttä

Hinnat sis alv 24%:
15 € / 1 viikko
25 € / 2 viikkoa
30 € / 3 viikkoa
35 € / 1 kuukausi (4 viikkoa)

 

Välittäjät

Jäsenyys 100€/kk

Rajattomat ilmoitukset

Ilmoituksilla huippunäkyvyys

Rajattomat viestit

Jäsenyys sisältää mahdollisuuden jakaa rajattomasti ilmoituksia palveluumme. Jokaiselle ilmoitukselle extra-näkyvyys somekanavissamme. Voit myös laittaa rajattomasti viestejä ilmoituksiin, ja näin kontaktoida mahdollisia asiakkaita. Ensimmäinen maksu tehdään verkkopankkimaksulla ellei toisin sovita. Mikäli jäsenyyttä jatketaan, vaihdetaan laskutukseen.

Ilmoitus 15€/kpl

Ilmaisella jäsenyydellä voit jakaa yksittäisiä ilmoituksia kappalehinnalla 15€. Ilmoituksilla normaali Facebook-näkyvyys.

Muut yhteistyömallit

Tarjoamme jäsenyyksien lisäksi myös erilaisia liidipalveluita. Jos yhteistyö kiinnostaa, ole yhteydessä: [email protected] tai lue lisätietoja: kumppanit.asuntokaupoille.com.

Maksutavat

Kun teet ostoksen Hiljaisessa Asuntokaupassa, pääset maksamaan lisäominaisuudet haluamallasi tavalla. Vaihtoehtoja on lukuisia. Kaikki maksamiset toteutetaan turvallisesti VismaPayn avulla. Pakettinne on voimassa, kunnes itse poistatte ilmoituksen tai pyydätte ylläpitoa poistamaan sen.

Maksutavat Maksutavat
Maksutavat Maksutavat