Brändipaketti

Kiinteistönvälittäjä, nosta toimintasi uusiin sfääreihin!

Kun haluat lisää töitä, lisää arviokäyntejä, lisää toimeksiantoja ja lisää välityspalkkioita sijoita Kiinteistönvälittäjän markkinointisopimukseen kanssamme. Rakennamme sinulle vahvan asiakas- ja suositteluverkoston; tukevan kivijalan tulevien vuosien toiminnalle.

Tarjoamme sähköpostiisi joka viikko tuoreita liidejä ja hinta-arviointipyyntöjä sekä vinkkejä myyntiin tulossa olevista kohteista. Lisäksi hoidamme ammattitaidolla somemarkkinointia (by MVP IT-Palvelut Oy) puolestasi ja suosittelemme sinua viikoittain useille asuntomyyjille ja kiinteistönvälittäjiä etsiville asiakkaillemme. Välitämme sähköpostiisi yhteydenottoja ja rakennamme valmiin asiakasverkoston – loppu riippuu sinusta.

Kiinteistönvälittäjän markkinointipaketti 12 kk

Somemarkkinointia voi kohdistaa myös suoraan omaan Facebook-/ IG-profiiliisi, ja yhteistyö kanssamme ei näy ulospäin. Salassapitosopimus suojaa henkilöllisyytesi.

Sopimukseen voidaan kirjata 6kk:n kohdalle EXIT-mahdollisuus.

Maksusta noin puolet sijoitetaan laadukkaaseen some- ja googleAds-markkinointiin.

Palvelumme on toiminut 5-vuoden ajan ja se löytyy Googlen etusivulta kaikilla tärkeillä avainsanoilla. Tammikuussa meillä oli Googlenäyttöjä jo 720 000 kpl /kk.

Kanssamme on yhteistyössä jo lukuisia kiinteistönvälittäjiä ympäri Suomen, ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Halutessasi joku heistä voi antaa referenssit palvelustamme. Olemme toimittaneet v. 2021 aikana eteenpäin jo yli 500 vinkkiä yhteistyökumppaneillemme, ja ne ovat johtaneet lukuisiin asunto- ja kiinteistökauppoihin. Lähde sinäkin mukaan menestymään!

Ota selvää onko oman alueesi yhteistyökumppanuus vielä vapaana, meilaa [email protected] tai soita: +358 40 7411355.

Maksutavat Maksutavat