MyydäänAvara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p.

Jaa ilmoitus
Lisää suosikkeihin Tulosta
Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. pääkuva
Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. lisäkuva 1Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. lisäkuva 2Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. lisäkuva 3Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. lisäkuva 4Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. lisäkuva 5Kohteen Avara kaksio suositussa talossa S + lasitet. p. lisäkuva 6

Perustiedot

Toiminto: Myydään
Kategoria: Asunto
Maakunta: Uusimaa
Kaupunki / Kunta: 00810 Helsinki
Ilmoitus jätetty: 4.11.2023

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 1326
Makuuhuoneita: 1
Hinta: 330 000 €
Kylpyhuoneita: Ei määritelty
Pinta-ala: 51 m²
Rakennusvuosi: 1999
Tontin koko: Ei määritelty
Asunnon tyyppi: Kerrostalo
Huoneita + K: 2
Parveke
Ulkovarasto
Varasto

Kohteen kuvaus

Avara pohjaratkaisu, ja isokokoinen lasitettu parveke, joka tuo runsaasti lisäkäyttötilaa. Neljännestä kerroksesta avautuu väljät näkymät mm. sisäpihaan ja taivaan väriloistoon.
V 1999 valmistunut asunto on hyvässä kunnossa, mutta myös mielekäs kohde remontoijalle. Hyvä ja toimiva taloyhtiö.. Vastikemaksu 265 e kk, vesi 22 e.

Lähellä paljon jatkuvasti kehittyviä palveluja (mm. ostoskeskus Hertsi), uimaranta avantoineen, ranta-ravintoloita, lenkkipolkuja ja venesatama.

Suoraan kadun toisella puolella kattava pikkukauppa hyvillä aukioloajoilla. Monipuoliset linja-auto- ja metroyhteydet helppoon kulkemiseen, ja nopea yhteys Itäväylälle.

Herttoniemenranta tunnetaan viihtyisyydestä ja luonnonläheisyydestä. Muun muassa siirtolapuutarhan alue ja Kivinkokan uimarannan ympäröimät pikkumökit ovat idyllinen lisä kesästä nauttijoille ja ulkoilijoille.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!

Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Maksutavat Maksutavat