Palvelumme

Kiinteistönvälittäjille

home, interiors, kitchen-2486092.jpg

Oletko kiinteistönvälittäjä ja haluaisit saada lisää toimeksiantoja? Ei hätää, me autamme. Saat kauttamme laajan verkoston, jossa voit mainostaa itseäsi / yritystäsi sekä asiakkaitesi kohteita. Kauttamme saat myös tuoreimmat liidit, joilla buustaat myyntiäsi. Lue lisää www.hiljainenasuntokauppa.fi/brandipaketti ja tehdään unelmistasi totta!

Muille mainostajille

architect, building, joy-1080589.jpg

Tarjoamme mahtavan mainospaikan yrityksellesi. Oli se sitten rakennus-, siivous-, sisustus-, tai kiinteistönhuoltoyritys. Bannerimainontaa, SOME-mainontaa, kaupallisia yhteistöitä, blogikirjoituksia, mitä vaan. Me hoidamme. Räätälöimme juuri teille sopivan paketin! Ollaan yhteydessä.

Miksi valita meidät?

Helppous

Asuntosi, yrityksesi, mikä vaan, saa kauttamme paljon uusia yhteydenottoja. Mikä parasta, me hoidamme kaiken puolestanne.

Suuri näkyvyys

Palvelumme saa kuukausittain yli 720 000 Google -näyttöä. Lisäksi meillä on somessa yli 9 000 seuraajaa.

Joustavuus

Olemme pieni ja joustava organisaatio, joten saat juuri oman näköisen paketin. Markkinointi ei ikinä ole ollut näin helppoa!

Palvelut yksityishenkilöille

Yksityishenkilönä voit jättää ilmaisen asunnon myynti-, osto- tai vuokrausilmoituksen hiljainenasuntokauppa.fi -palveluun. Kaikki ilmoitukset saavat laajan Facebook -näkyvyyden. Tarvittaessa voit buustata ilmoitustasi ostamalla lisänäkyvyyttä. Näin saat ilmoituksesta kaiken irti ja yhteydenottoja satelee. Lue lisää lisänäkyvyysvaihtoehdoistamme täältä.