MyydäänYlimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki

Jaa ilmoitus
Lisää suosikkeihin Tulosta
Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki pääkuva
Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 1Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 2Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 3Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 4Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 5Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 6Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 7Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 8Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 9Kohteen Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (3h+k+s+kph+p) meren lähellä Aurinkolahti, Helsinki lisäkuva 10

Perustiedot

Toiminto: Myydään
Kategoria: Asunto
Maakunta: Uusimaa
Kaupunki / Kunta: 00990 Helsinki
Ilmoitus jätetty: 18.10.2023

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 1282
Makuuhuoneita: 2
Hinta: 330 000 €
Kylpyhuoneita: 1
Pinta-ala: 64 m²
Rakennusvuosi: 2005
Tontin koko: Ei määritelty
Asunnon tyyppi: Kerrostalo
Huoneita + K: 3
Lattialämmitys osissa huoneita
Parveke
Sauna
Varasto

Kohteen kuvaus

Viihtyisä ja valoisa kolmio (3h+k+s+kph+p) kauniissa Helsingin Aurinkolahdessa! Asunto on lähellä niin palveluita ja kulkuyhteyksiä kuin merta ja metsääkin.

Huoneistossa on toimiva ja tehokas pohjaratkaisu, johon kuuluu olohuone, puoliksi avonainen keittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone/wc, oma sauna sekä lasitettu parveke. Asunnossa on parkettilattia ja vaaleat pinnat. Tilava lattialämmitteinen kylpyhuone on alkuperäisessä, kuitenkin vielä hyvässä kunnossa ja siellä on paikka pesutornille. Kylpyhuoneesta on käynti omaan saunaan. Makuuhuoneiden seinien sävyt ovat erittäin vaaleat beige ja minttu. Molemmissa makuuhuoneissa, eteisessä ja keittiössä on paljon säilytystilaa.

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto on rauhallinen ja sen itäisistä ikkunoista kaunis näkymä auringonnousuihin. Talossa on hissi. Kellarista löytyy asunnolle kuuluva tilava häkkivarasto. Lisäksi samasta rapusta löytyy pyörävarasto, josta on helppo käynti ulos. Taloyhtiöllä on tarjolla asukasautopaikkoja ulkona ja maanalaisessa hallissa. Toistaiseksi on mahdollista halutessaan saada edellisillä asukkailla käytössä ollut ulkoparkkipaikka.

Taloyhtiö on rakennettu vuonna 2005 omalle tontille. Yhtiön asioita on hoidettu hyvällä ammattitaidolla. Hoitovastike on erittäin kohtuullinen, eikä isoja remontteja ole suunnitteilla pitkään aikaan. Kaikki asuntoon liittyvät paperit on asianmukaisesti hoidettu.

Merellinen ja luonnonläheinen Aurinkolahti on täydellinen sijainti ulkoilusta nauttiville kaupunkilaisille, joille tärkeää on nopeat julkiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja helpot ajoreitit kaupungin ulkopuolelle. Kauppakeskus Columbuksen palvelut, kirjasto, urheiluhalli sekä metro ja bussilinjat ovat alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Aurinkolahden eteläeurooppalaishenkinen uimaranta kahvila- ja ravintolapalveluineen ovat niin ikään alle kymmenen minuutin kävelyn päässä. Asunto on kivenheiton päässä myös Uutelan luonnonsuojelualueesta, golfkentästä ja urheilupuistosta.

Kysy rohkeasti lisää ja sovi esittelystä paikan päällä! Puhumme suomea, englantia ja ruotsia.

HUOM! Hallitus suunnittelee ensiasunnon ostajan varainsiirtoveron poistamista tammikuussa 2024, joten jos harkitset ensiasunnon ostoa, siihen on ennen vuodenvaihdetta erittäin hyvä tilaisuus!

Velaton hinta: 330 000 €
Hoitovastike: 285,75 € / kk
Vesimaksu: 24 € / hlö

Rakennusvuosi: 2005
Rakennustyyppi: kerrostalo
Kerros: 6/6
Huoneita: 3

Ota yhteyttä ilmoittajaan!

Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Maksutavat Maksutavat