MyydäänTulossa myyntiin n. 200m2 omakotitalo maaseudulta

Jaa ilmoitus
Lisää suosikkeihin Tulosta

Perustiedot

Toiminto: Myydään
Kategoria: Hiljaisessa myynnissä
Maakunta: Satakunta
Kaupunki / Kunta: 29200 Harjavalta

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 1364
Makuuhuoneita: 4
Hinta: 290 000 €
Kylpyhuoneita: 2
Pinta-ala: 193 m²
Rakennusvuosi: 2008
Tontin koko: 10000 m²
Asunnon tyyppi: Omakotitalo
Huoneita + K: 6
Autokatos
Autotalli
Kodinhoitohuone
Kuivausrumpu
Lattialämmitys osissa huoneita
Maalämpö
Palju
Pesukone
Puulämmitys
Sauna
Takka
Terassi
Uima-allas
Varasto

Kohteen kuvaus

Tulossa myyntiin keväällä 2024 n. 200m2 omakotitalo Harjavallasta maaseudulta hehtaarin tontilla, rakennusvuosi 2008/2014 paikkakunnalta muuton takia.

Talossa 4mh+Oh+rt+k+PH+sauna+khh+2 wc/suihku+vh+walking closet+elokuvateatteri+parvi jossa yksi huone lisää. Elokuvateatterista on myös mahdollista tehdä yksi makuuhuone lisää. Alakerrassa sijaitsee 3mh ja yläkerrassa 1mh + elokuvateatteri. Oh+k+rt korkeaa tilaa.

Lämmin varasto ja eristetty autotalli, 2 auton autokatos, lämmitetty koirankoppi+aitaus sekä puukatos. Pihassa myös leikkimökki ja lapsille liuku ja keinut. Maalämpö, iso varaava takka yhteisissä tiloissa sekä aurinkopaneelit katolla. Talon ympärillä useampi katettu terassi, joista takaterassille rakennettu kesäkeittiö ja jonne mahtuu isompikin ruokailuryhmä.

Pihassa muutamia marjapensaita, omenapuita sekä useita havu ja kukka-altaita sekä uima-allas ja kylpytynnyri. Sisäpihalla tilaa kääntyä vaikka isommallakin autolla ja pohjana tiivis kivituhka. Helppohoitoinen piha.

Kauniilla paikalla rinteessä metsän reunassa, josta hienot näkymät yli peltojen. Puolet tontista metsittynyt, joten polttopuut saa omasta metsästä ja tilaa rakentaa vaikka lisärakennuksia.

Harjavallan keskustaan matkaa 6km, koulukuljetus oman pihatien päästä ympäri vuoden. Porin keskustaan ajaa 30 minuutissa.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, aikataulusta voidaan neuvotella.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!

Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Maksutavat Maksutavat