MyydäänOmakotitalo Hyvinkää, Sahanmäki

Jaa ilmoitus
Lisää suosikkeihin Tulosta
Kohteen Omakotitalo Hyvinkää, Sahanmäki pääkuva
Kohteen Omakotitalo Hyvinkää, Sahanmäki lisäkuva 1Kohteen Omakotitalo Hyvinkää, Sahanmäki lisäkuva 2

Perustiedot

Toiminto: Myydään
Kategoria: Hiljaisessa myynnissä
Maakunta: Uusimaa
Kaupunki / Kunta: 05800 Hyvinkää

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 1716
Makuuhuoneita: 1
Hinta: 180 000 €
Kylpyhuoneita: 2
Pinta-ala: 64 m²
Rakennusvuosi: 1958
Tontin koko: 832 m²
Asunnon tyyppi: Omakotitalo
Huoneita + K: 2
Autotalli
Pintaremontoitu
Puulämmitys
Sauna
Sähkölämmitys
Terassi
Öljylämmitys

Kohteen kuvaus

Ostohalukkuuden kartoittamiseksi hiljaisessa myynnissä pienelle perheelle soveltuva omakotitalo 64/103 m2. Rauhallinen sijainti omakotitaloalueella, metsäiseen puistoon rajoittuvalla tontilla.. Keskustaan vain 1,5km, lähikauppa n. 600m ja alakoulu 1,2km. Talon mahdollinen myynti/vapautuminen kesällä 2024.

Muita tietoja

Kartoitan tällä ilmoituksella ostohalukuutta kiinteistölle, peruskuntoiselle vuoden 1958 omakotitalolle, joka vaatii remontointia ja uusimista mm. putkiston osalta. Talon mahdollinen myynti tapahtuu siinä kunnossa kuin talo myyntihetkellä on ja remontointitarpeet on huomioitu hintapyynnössä. Vuonna 2019 pankki on arvioinut pelkän tontin olevan kiinteistön hintapyynnin mukainen. Talon mahdollinen myynti/vapautuminen aikaisintaan kesällä 2024 (sopimuksen mukaan). Myyntihinta on ilman välittäjää-hinta, eli välittäjän hinta tulee laskea erikseen, jos ei suoraan halua kauppaa tehdä.

Peruskuntoinen vuonna 1958 rakennettu ja käyttöönotettu omakotitalo mukavalla ja rauhallisella pihapiirillä. Asunnon pinta-ala on 64/103 m2 Kuntotarkastus tehty 09/2012. Mahdollisesta päivitetystä kuntotarkastuksesta voidaan sopia erikseen.

Talo on kolmessa kerroksessa. Rakentamaton matala vinttitila, jonne käynti erikseen. Keskikerros varsinainen asuintila 2h + keittiö, wc, sisä- ja ulkoeteinen. Kellaritilassa on saunatilat, wc, oleskelu/askartelu-tila (esim. toisena makuuhuoneena), sekä pannuhuone ja varastotila (ollut puuvarastona). Talon yhteydessä autotalli sekä tilava terassi (2005) valokatteella (uusinnan tarve). Terassi on tällä hetkellä verkotettu kissan ulkoilun mahdollistamiseksi.

Rakennusmateriaali: Puu, rapattu ulkovuoraus
Katto: Peltikatto ja piippu, jotka kunnostettu ja maalattu 2022 + lisätty piipulle hattu
Lämmitysjärjestelmä: 2x ilmalämpöpumput (hankittu ja asennettu vuonna 2022) ja lisänä keittiössä puuhella lämmönvaraajakivillä ja kaminapuhaltimella varustettuna. Öljylämmitysmahdollisuus, joka on ollut käytössä 2022 asti, kellarikerroksessa pannuhuone, maanalainen säiliö (pinnoitettu 2009), kulutus 2000 l/vuosi. Määräaikaishuollot tehty. Lämminvesivaraaja 150 l sähköllä, varaaja uusittu 2023.
Sähkön kulutus: Kustannukset kulutuksen mukaan
Käyttövesi ja viemäröinti/jätevesihuolto: Kunnan liittymät
Tontti: Oma. Tasainen puutarhatontti, jossa omenapuita, kasvihuone, joka osittain verkotettu, tamppausteline, pyykinkuivausteline ja jätesäiliö. Tontti on helposti aidattavissa. Rauhallinen naapurusto.
Keittiö: Valkoinen tapetti, harmaat kaakelit. Remontoitu 2004, jonka jälkeen on lattian muovimatto vaihdettu 2012, astianpesukone uusittu 2019, hella ja jääkaappipakastin 2022.
Olohuone ja makuuhuone: Parkettilattia, tapetti. Pintaremonttia tehty 2021-2023, mm. uudet tapetit.
Sisäeteinen: Osittain valkoista sormipanelia. Levytetty ja maalattu seinät sekä uusittu lattialaminaatti ja listat 2022. Vaatekaapisto ja pieni komero.
Ulkoeteinen: Valkoinen sormipaneli. Uusittu lattialaminaatti ja listoitus 2022.
Kellarikerros on betonia ja osittain maan alla, vaatii pintaremonttia rappusista lähtien, ollut lähinnä varastointikäytössä. Saunatilojen pukuhuoneessa on pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys sähköllä. Pukuhuoneessa on tehty pientä pintaremonttia ja hankittu pyykkikaappi+pesukonekaappi 2023. Askarteluhuoneen lattia on laatoitettu ja vesikiertoinen lämmitys, jos ottaa öljylämmityksen käyttöön. Huoneessa on Porin Matti, jota ei ole käytetty useaan vuoteen, mutta viimeksi käytettäessä toimi hyvin. Varastotila ja pannuhuone ovat perusbetonisia.

Lisätietoja ja kuvia saa kysymällä [email protected]

Ota yhteyttä ilmoittajaan!

Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Maksutavat Maksutavat