MyydäänMyydään paritalohuoneisto Jokiniemestä

Jaa ilmoitus
Lisää suosikkeihin Tulosta
Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä pääkuva
Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 1Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 2Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 3Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 4Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 5Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 6Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 7Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 8Kohteen Myydään paritalohuoneisto Jokiniemestä lisäkuva 9

Perustiedot

Toiminto: Myydään
Kategoria: Asunto
Maakunta: Uusimaa
Kaupunki / Kunta: 01370 Vantaa
Ilmoitus jätetty: 2.4.2024

Ominaisuudet

Ilmoituksen ID: 2176
Makuuhuoneita: 3
Hinta: 335 000 €
Kylpyhuoneita: 1
Pinta-ala: 102 m²
Rakennusvuosi: 1988
Tontin koko: 1230 m²
Asunnon tyyppi: Paritalo
Huoneita + K: 4
Pintaremontoitu
Remontoitu
Sauna
Sähkölämmitys
Takka
Terassi
Ulkovarasto

Kohteen kuvaus

Myydään arkkitehdin suunnittelema 1,5 kerroksinen valoisa ja avara paritalokoti Jokiniemestä (Kauratie). Kodin valoisuus useine ikkunoineen, sekä olohuoneen korkea huonekorkeus (yli 4m) tuo tilan tuntua.

Kodissa on 4-5 huonetta (yj. 3h+k+pesuh+s+wc+käyttöullakko, 69m2).
Huoneistoa on remontoitu kauttaaltaan vuosina 2022-2023. Kylpyhuone v. 2012. Alakerrassa (69m2) on keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta ja wc + pesutilat. Yläkerrassa (33m2 luvanvarainen lämmin käyttöullakko) on aula, tilava makuuhuone ja vaatehuone, jossa on varaus wc:lle. Yläkerran huonekorkeus on pääosin 2,18 m. Lasitettu veranta tuo lisätilaa asumiseen. Aidattu, suojaisa ja reilun kokoinen piha tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta. Pihassa on useita varastoja. Ilmansuunnat itä-etelä-länsi.

Tikkurilan juna-asemalle on alle kilometri ja Hiekkaharjun asemalle 500m. Välittömässä läheisyydessä on uusi päiväkoti (Tiedonjyvä), Jokiniemen koulu ja Tikkurilan lukio. Ammattioppilaitos ja Hiekkaharjun urheilupuisto on myös lähellä.

Matalat asuinkustannukset ilmalämpöpumpun ja varaavan takan ansiosta. Sähkölämmitys. Hoitovastike 138€/kk + peruskorjausrahasto 63€/kk. Vesimaksu 10€/kk/hlö. Oma tontti ja velaton yhtiö, ei isoja remontteja tulossa.

Lisäkuvia pyydettäessä. Yksityisesittelyt sovittaessa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan!

Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Maksutavat Maksutavat